18 aug 2024

Information HT21 – Gruppindelning m.m.

18 aug 2024

Hej alla SIL spelare.

Nu är det ca 2 veckor kvar till spelstart för de som spelar Udda helger och vi tycker att det ska bli riktigt kul att få komma igång igen!
Första spelhelgen så kommer vi även att vara och fotografera i Hägersten under lördagen och bilder kommer upp som vanligt i vår FB grupp.

Vi håller på för fullt med att göra klart gruppindelningen vilket medför att vi måste göra vissa flyttar för att få systemet att fungera ( som inför varje ny termin ) och beräknas att vara klara med detta under denna vecka. Spelschemat kommer för udda helger kommer att komma upp i databasen under nästa vecka (vecka 34) och spelschemat för jämna helger som startar sitt spel 11-12 sep så kommer spelschemat upp under vecka 35. Men som vanligt så kan ni följa gruppindelningen som har legat uppe ett tag nu på hemsidan, denna gruppindelning arbetas fortfarande på så det kommer att ske förändringar / flyttar under denna vecka tills den är klar.

>Gruppindelningen inför HT21

Restriktioner gällande Covid-19 som gjorde att vi fick stänga ner VT21 är borttagna för hela idrotts Sverige och vi alla tycker att det ska bli riktigt kul att träffa er i hallarna igen.
Dock så kommer vi att fortsätta med handsprit i hallarna, vi försöker undvika trängsel och onödig närkontakt så gott det går tills vidare.

Det kommer att komma ut ett informationsmail till alla spelare under veckan med all info. Samt som vanligt så ber vi er att följa vår sida: Viktiga datum där vi lägger upp alla datum, tider m.m. inför kommande termin.

 

Hoppas ni och era nära och kära har det bra och ser fram emot att få starta upp igen.

// Med vänliga hälsningar SIL Kansliet

Tillbaka till arkivet