FAQ

Har du någon fråga som du inte hittar svaret på så maila kansliet@sil.se så hjälper vi dig.


Hur anmäler jag mitt lag till SIL?

Du anmäler ditt lag genom att gå in på nyanmälan. Där finner du nyanmälan för kommande säsong som du fyller i via hemsidan och skickar in.<...

Du anmäler ditt lag genom att gå in på nyanmälan. Där finner du nyanmälan för kommande säsong som du fyller i via hemsidan och skickar in.

Vi mailar ut en bekräftelse på din anmälan inom 24 timmar (vardagar) med inloggningsuppgifter och länk till statistikkort, lagkort m.m.

Har du inte fått en bekräftelse inom 24 timmar så maila kansliet@sil.se

Vad kostar det att spela i SIL?

Det kostar 6.700 kr per termin vilket faktureras terminsvis i juni respektive december inför kommande säsong. Anmälan gäller för en termin/halvår och förlängs automatiskt om laget inte sä...

Det kostar 6.700 kr per termin vilket faktureras terminsvis i juni respektive december inför kommande säsong. Anmälan gäller för en termin/halvår och förlängs automatiskt om laget inte säger upp sin plats senast 15 november för vårterminen eller 30 april för höstterminen

Domarkostnaden är 150kr/match och betalas direkt till domaren i hallen.

Om man inte ställer upp med lag till match så utfaller en WO avgift som är 600 kr/match (med undantag av sista två omgångarna/termin då WO avgiften är 1.200kr/match ) Efter 4 st lämnade WO så kan laget uteslutas resterande termin.

Vilka dagar/tider spelar man?

I SIL så spelar du alltid i samma hall, samma dag, samma tid och varannan helg under terminen, detta för att det ska vara lätt för dig att planera in ditt spel. Det är två matcher efter v...

I SIL så spelar du alltid i samma hall, samma dag, samma tid och varannan helg under terminen, detta för att det ska vara lätt för dig att planera in ditt spel. Det är två matcher efter varandra och man spelar antingen udda eller jämna helger.

Hur flyttar man en spelare från ett lag till ett annat?

Om en spelare skall byta lag så skall du maila kansliet spelarens för- och efternamn samt vilket lag han ska flyttas från till kansliet@sil.se så sköter vi flytten. Detta för att spelaren...

Om en spelare skall byta lag så skall du maila kansliet spelarens för- och efternamn samt vilket lag han ska flyttas från till kansliet@sil.se så sköter vi flytten. Detta för att spelaren skall få med sig all sin statistik och historik samt att det inte ska finnas dubbletter av spelare i databasen.

När kommer spelschema upp?

Spelschemat för varje termin byggs på gruppindelningen. Gruppindelningen kommer upp i maj till höstterminen och i december till vårterminen. Där ser du vilken tid och dag ditt lag spelar ...

Spelschemat för varje termin byggs på gruppindelningen. Gruppindelningen kommer upp i maj till höstterminen och i december till vårterminen. Där ser du vilken tid och dag ditt lag spelar samt vilka lag som ligger i er grupp. Spelschemat kommer upp ca två veckor innan terminsstart.

När skickas fakturan ut för kommande termin?

Fakturan för hösten skickas ut första veckan i juni och fakturan för våren skickas ut första veckan i december.

...

Fakturan för hösten skickas ut första veckan i juni och fakturan för våren skickas ut första veckan i december.

Om jag har ett företag som sponsrar/betalar fakturan hur gör jag då?

På anmälan så står det: Jag önskar få anmälningsavgiften skickad till sponsor. Fyll i sponsorn/företagets uppgifter där så mailas fakturan direkt till sponsorn. Om du byter sponsor så mås...

På anmälan så står det: Jag önskar få anmälningsavgiften skickad till sponsor. Fyll i sponsorn/företagets uppgifter där så mailas fakturan direkt till sponsorn. Om du byter sponsor så måste detta meddelas via mail till kansliet senast den 15 maj inför hösten och 15 november inför våren.
Läs mer i regelverket på sida 9 vad som gäller för sponsorer.

Hur byter vi ansvarig lagledare eller lagnamn?

Om ni ska byta ansvarig lagledare för laget så ska en anmälningsblankett om detta skickas in. Blanketten hittar ni på hems...

Om ni ska byta ansvarig lagledare för laget så ska en anmälningsblankett om detta skickas in. Blanketten hittar ni på hemsidan under börja spela / anmälan / byte lagledare-lagnamn.

För att anmälan av byte av ansvarig lagledare skall vara giltig så skickar vi alltid ut en bekräftelse via mail till avgående lagledare om att bytet är genomfört och ansvaret för laget är flyttat till ny lagledare.

För att fakturan skall gå till den nya lagledaren så måste blanketten skickats in och godkänts av oss senast den 15 maj inför hösten och den 15 november inför våren. Om blanketten skickas in efter dessa datum så sker bytet efter vi godkänt anmälan samt fakturan är betald.

Hur säger jag upp mitt lag?

  • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till ka...
  • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. Om du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

 

  • För anmälan som kan sägas upp inför HT så är sista uppsägningsdagen för kommande termin 30 april. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. Om du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

Hur får jag ett friskvårdskvitto?

Innebandy räknas som friskvård.

För att få ut sitt friskvårdskvitto så mailar lagledaren för laget kansliet@sil.se informationen nedan så mailar vi ett kvitto i pdf tillbaka:

<...

Innebandy räknas som friskvård.

För att få ut sitt friskvårdskvitto så mailar lagledaren för laget kansliet@sil.se informationen nedan så mailar vi ett kvitto i pdf tillbaka:

För och efternamn:

personnummer:

lagnamn:

belopp:

 

 

Ingår försäkring i SIL?

Försäkring ingår EJ i anmälningsavgiften. Ansvaret för att vara försäkrad åligger varje enskild spelare.

Om du undrar om du har en fritidsförsäkring se din hemförsäkring, arbetsför...

Försäkring ingår EJ i anmälningsavgiften. Ansvaret för att vara försäkrad åligger varje enskild spelare.

Om du undrar om du har en fritidsförsäkring se din hemförsäkring, arbetsförsäkring samt fackliga försäkring.