Viktiga datum

Viktiga datum

 • SIL HT 2020 – 2021

  Spel av resterande matcher HT20

  Vi har arbetet med att hitta den bästa planeringen för att spela klart HT20 matcher och med hjälp av hallarna så har vi nu fått klart ang speldagar.

  Planen i nuläget är att vi ska återuppta matcherna som pausades pga Covid-19 under hösten och spela dem med start v.5 (6-7 feb) och 6 helger framåt till v.10 (13-14 mars)

  Spelschemat är uppdaterat med dom nya datumen på hemsidan.

   

  Spelstart VT2021

  SIL VT2021 kommer att starta upp vecka 11 (20-21 mars) och sista spelhelgen är vecka 24 (19-20 juni)

  Upp och nedflytt

  Det kommer inte att ske någon upp / nedflytt inför VT21 se mer info under gruppindelningen.

  Cuper:

  Inga cuper är i dagsläget inplanerade

 • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kanlsiet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

 • För anmälan som kan sägas upp inför HT så är sista uppsägningsdagen för kommande termin 30 april. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.