Viktiga datum

Viktiga datum

 • SIL VT  2022

  Vi sitter och arbetar med nya gruppindelningen inför VT22 och kommer att publicera denna på hemsidan under december.

   

  Spelstart VT2022

  SIL VT2022 kommer att starta upp vecka 7 (19-20 februari) och sista spelhelgen är vecka 20 (21-22 maj)

  Upp och nedflytt inför VT2022

  Upp och nedflytt inför VT22 finns under gruppindelningen. Nya gruppindelningen kommer att komma upp under december månad inför VT2022

  Cuper:

  Inga cuper är i dagsläget inplanerade

 • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kanlsiet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

 • För anmälan som kan sägas upp inför HT så är sista uppsägningsdagen för kommande termin 30 april. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.