Viktiga datum

Viktiga datum

 • SIL HT 2020

  Seriespelet hösten 2020 startar vecka 36 den 5-6 september för de lag som spelar jämna helger, samt vecka 37 den 12-13 september för de lag som spelar udda helger.

  Seriespelet sista spelhelg hösten 2020  är vecka 49 den 5-6 december för de lag som spelar udda helger., samt vecka 48 den 28-29 november för de lag som spelar jämna helger

   

  Cuper:

  Vi planerar fortfarande cuper som kommer att komma upp så fort vi fått klart med halltider.

 • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kanlsiet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

 • För anmälan som kan sägas upp inför HT så är sista uppsägningsdagen för kommande termin 30 april. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.