Viktiga datum

Viktiga datum

  • SIL HT19

    Seriespelet hösten 2019 startar vecka 37 den 14-15 september för de lag som spelar udda helger, samt vecka 38 den 21-22 september för de lag som spelar jämna helger.

    Seriespelet sista spelhelg hösten 2019 är vecka 49 den 7-8 december för de lag som spelar udda helger, samt vecka 50 den 14-15 december för de lag som spelar jämna helger.  

    CUP: SIL Stockholm Cup 2019 spelas vecka 36 den 7-8 September. Mer info kommer om hall, tider m.m. under juni månad.

  • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kanlsiet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

  • För anmälan som kan sägas upp inför HT så är sista uppsägningsdagen för kommande termin 30 april. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.