03 mar 2023

Vi vill presentera Swedish Floorball Open 2020

03 mar 2023

(Swedish Floorball Open drivs inte av SIL utan vi hjälper till att marknadsföra deras cup.)

Swedish Floorball Open

31 Juli -1 Augusti 2020

Anmäl er till Swedish Floorball Opens 11:e upplaga redan idag!
2020 års upplaga av Swedish Floorball Open blir den 11:e i raden som avgörs i sommarstaden Västervik. Med starka samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda innebandy i världsklass på en helt unik arena mitt i centrala Västervik bara en bakåtpass från havet.

Swedish Floorball Open är förmodligen Sveriges populäraste utomhusturnering i innebandy. I spetsen av de nuvarande mästarna och mästarinnorna i herr och damklassen till SFO hittar vi varje sommar en blandning av allt ifrån elitspelare till korpenspelare som spelar om de åtråvärda prispengarna på 20.000kr.

SFO som går av stapeln igen för 10:e året i rad utomhus och vi hoppas på ännu ett succéår för turneringen. Turneringen kommer att besökas av många nyblivna världsmästare och vi kommer att få se innebandy i världsklass på arenaområdet i årets upplaga.

Intresset för Swedish Floorball Open har ökat år för år och de senaste två årens evenemang har utvecklats både med innovativa livesändningar och tekniska resultatsrapporteringar. Under speldagarna träffar man förmodligen på ett och annat kändislag och en och annan känd sportreporter som intervjuar lag och spelare. Under lördagens slutspel så har lagen fått spela inför fullsatta läktare och intresset för evenemanget är otroligt populärt.

De bästa spelarna i Sverige utnämner Swedish Floorball Open till en av de bäst arrangerade tävlingarna i Sverige. Missa inte denna fartfyllda helg med skönt spel och roliga möten med innebandyn i fokus!

Hamnplan Matcharena- sponsorby
Swedish Floorball Open 2020 spelas på hamnplan ett stenkast från Västerviks centrum och med utsikt över Skeppsbrofjärden. Här finns spelplaner, läktare, lunchrestaurang, sponsor-by med diverse försäljning och underhållning. Turneringen kommer även att spelas i en unik spelform som gör att matcherna blir mycket intensiva och händelserika. Lagen kommer att spela mot varandra med tre utespelare på planen plus en målvakt.

Turneringen har dock begränsat antal platser så gå in idag och anmäl dig och ditt lag.
SFO har under sina sista år blivit fullbokad av lag både på dam och herrsidan så till att vara ute i god tid om ni vill att ert lag ska få en plats i årets upplaga.

Gör dina sista sommardagar till en unik sportupplevelse och samla ihop dina bästa kompisar för att satsa på vinst i förmodlingen Sveriges vassaste innebandyturnering utomhus.

Varmt välkomna till Swedish Floorball Open 2020 – Summer Edition i sommarstaden Västervik den 31:e Juli!

Klicka på bannern nedan för mer info samt anmälan.

Tillbaka till arkivet