30 nov 2023

Uppdatering Covid-19

30 nov 2023

Bäste Sil-spelare!

Vi har upptäckt att många av er fortfarande ej har sin mailadress inlagd i databasen och inte fått de utskick vi gjort till alla spelare i SIL.

Gällande restriktioner från regeringen och FHM.

Även om vi i SIL inte omfattas av dessa restriktioner då vi inte är en offentlig verksamhet så ser vi det som självklart att pausa allt spel i SIL för att vi tillsammans med er spelare ska ta vårat samhällsansvar att hjälpa till med att minska risken för smittspridning då vi tillsammans med er kan göra skillnad.

Så vad händer nu?

Resterande matcher av HT20 kommer inte att ställas in utan vi planerar för att spela klart dessa efter årsskiftet med start i februari. Det återstår 3 matchhelger per lag och planen är att dessa spelas under V.5-V.10 och att vi därefter kan dra igång VT21 V.11.

Vi fortsätter såklart att följa utvecklingen, men grundplanen är att resterande matcher från HT20 SKA spelas klart innan nästa termin drar igång.

Normalt sett skickas fakturan för VT ut i början av december. För att underlätta för er lag väljer vi skicka ut dessa i slutet av januari 2021 istället med 30-dagars förfallo som vanligt.

Kansliet är just nu delvis permitterat, vilket gör att svarstiden på mail kan dröja lite längre än i normala fall.

Vi vill verkligen passa på att tacka er för ert otroliga stöd, tålamod och förståelse

Tillbaka till arkivet