03 mar 2023

Swedish Floorball Open 2020

03 mar 2023

(Denna cup driv inte av SIL utan detta är reklam för Swedish Floorball Open 2020 )

 

31 Juli -1 Augusti 2020

Anmäl er till Swedish Floorball Opens 11:e upplaga redan idag!
2020 års upplaga av Swedish Floorball Open blir den 11:e i raden som avgörs i sommarstaden Västervik. Med starka samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda innebandy i världsklass på en helt unik arena mitt i centrala Västervik bara en bakåtpass från havet.

Swedish Floorball Open är förmodligen Sveriges populäraste utomhusturnering i innebandy. I spetsen av de nuvarande mästarna och mästarinnorna i herr och damklassen till SFO hittar vi varje sommar en blandning av allt ifrån elitspelare till korpenspelare som spelar om de åtråvärda prispengarna på 20.000kr.

SFO som går av stapeln igen för 10:e året i rad utomhus och vi hoppas på ännu ett succéår för turneringen. Turneringen kommer att besökas av många nyblivna världsmästare och vi kommer att få se innebandy i världsklass på arenaområdet i årets upplaga.

Intresset för Swedish Floorball Open har ökat år för år och de senaste två årens evenemang har utvecklats både med innovativa livesändningar och tekniska resultatrapporteringar. Under speldagarna träffar man förmodligen på ett och annat kändislag och en och annan känd sportreporter som intervjuar lag och spelare. Under lördagens slutspel så har lagen fått spela inför fullsatta läktare och intresset för evenemanget är otroligt populärt.

De bästa spelarna i Sverige utnämner Swedish Floorball Open till en av de bäst arrangerade tävlingarna i Sverige. Missa inte denna fartfyllda helg med skönt spel och roliga möten med innebandyn i fokus!

Klicka på affischen nedan för att komma till cupen.

Tillbaka till arkivet