26 mar 2024

SIL återupptar seriespelet till helgen

26 mar 2024

SIL – Svenska Innebandyligan information gällande Coronaviruset.

 

SIL har hela tiden noga följt samhällsutvecklingen den senaste tiden och vad Folkhälsomyndigheten har för rekommendationer och riktlinjer.

 

SILs styrelse har nu tagit beslutet att återuppta spelet i SIL i enlighet med dom rekommendationer och riktlinjer Folkhälsomyndigheten tagit fram.

Detta innebär att spelet fortsätter nu till helgen 28-29:e mars.

 

Mer info om FHM’s rekommendationer hittar du här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-idrotts–och-traningsanlaggningar/

En sammanfattning ser du längre ned i detta utskick

 

Vi vet att ni är många som vill spela SIL men vi är också medvetna om att det är dom som inte kan/vill spela just nu.

SIL vill att ni som kunder ska känna att det är kul och säkert att spela i SIL och vi kommer aldrig tvinga lag att spela under rådande omständigheter.

 

OBS! Nedan info gäller lag som har matcher enligt spelschema till kommande helg 28-29 mars.

Om ditt lag väljer att INTE spela nu till helgen ber vi lagledaren att kontakta oss via mail (kansliet@sil.se) senast i morgon torsdag 26/3 kl 12:00.

De lag som har matcher till helgen, som meddelar oss att ni lämnar WO innan kl 12:00 i morgon Torsdagen 26/3 kommer ni INTE debiteras någon WO-avgift. Dock kommer dessa matcher registreras som en WO-match i spelschemat.

 

 

Vi kommer även att förlänga vårterminen 2020 med två veckor för att få in det spel som haft uppehåll vecka 11 samt 12. Spelschemat kommer att uppdateras under nästa vecka.

 

Angående slutspelet ber om att få återkomma med mer info om detta längre fram.

Om riktlinjerna ändras från Folkhälsomyndigheten så att det påverkar SIL spel så måste vi självklart följa dessa och kommer då att kontakta alla lagen omgående.

Har ni några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss som vanligt via mail till kansliet@sil.se

 

 

Tillbaka till arkivet