14 jul 2024

O´Learys luncherbjudande 20% rabatt

14 jul 2024

 

 

Luncherbjudande 20% rabatt på lunchbuffe och dryck!

Måndag till fredag så serverar vi en fantastisk lunchbuffe. Du hittar dagens husman i form av en kött och fiskrätt. Dessutom så har vi alltid thai, pizzabuffé, kebab, pasta, hamburgerbuffé, nachos och en fräsch salladsbuffé med ett brett utbud. Kaffe, te och mjukglass ingår alltid.

Mellan den 7/1 – 31/1 så ger vi alla 20% rabatt på vår lunchbuffé och dryck mellan 11-14 mot uppvisande av erbjudande (ord pris 125 kr) kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Se mer om vilken meny vi har vecka för vecka och klicka er in på bif länk där ni även kan lämna er e.mail för att få reda på vår lunchmenyer.

 

 

LUNCHMENY

VI BJUDER PÅ LOKALHYRAN!

Visste du att vi har konferenslokaler?, INTE. Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad.

Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. Vi har skapat ytor för våra konferensgäster där det finns möjlighet att trigga alla sinnen.

Med enastående möteslokaler, utmanande eventcenter, Stockholms största buffé med ett otroligt utbud gör oss unika inom konferensanläggningar. Idag har vi en mängd företag som genomfrö sina konferenser hos oss vilket vi är glada för. Hör av dig så tar vi en rundvandring i våra lokaler för att visa vad vi kan göra för just ditt företag.

Erbjudande:

Är ni ett företag som önskar ha er konferens, kick off, teambuilding, styrelsemöte mm så är detta erbjudande för er. Vid bokning av halv/heldagskonferens med något av våra matpaket så BJUDER vi på lokalhyran.

Vi har färdiga halv/heldags paket men självklart kan vi skräddasy ditt event hos oss. Vid större event så har ni alltid en projektledare som ser till att ni får det bästa genomförandet av er dag hos oss.

I våra 6 stycken konferensrum som är en mix av storlekar så finns det allt från projektorer, skärmar, mikrofoner, videokonferens mm.

Våra lokaler tar allt från 8 – 800 personer.

ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST FÖRETAG.

Tillbaka till arkivet