Viktiga datum

Viktiga datum

  • SIL VT19 Spelet startar men SIL Sthlm cup den 12 januari ( spelas i Komethallen ) Seriespelet startar för Barkarby vecka 5 den 2-3 februari Seriespelet startar för Hägersten vecka 6 den 9-10 februari Seriespelet har sin sista spelhelg vecka 20 den 18-19 maj Uppehåll för påsken är vecka 16 den 20-21 april (inget spel denna helg ) SIL Slutspel 2019 spelas den 1-2 juni i Komethallen.

  • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kanlsiet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

  • För anmälan som kan sägas upp inför HT så är sista uppsägningsdagen för kommande termin 30 april. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.