Viktiga datum

Viktiga datum

 • HT18 har sin första spelhelg udda helger vecka 37 , den 15-16 September och för er som spelar jämna helger vecka 38 den 22-23 september.

 • SIL har sin sista speldag HT18 vecka 50 den 15-16 December

 • För anmälan som kan sägas upp inför VT  så är sista uppsägningsdagen för kommande termin den 15 november. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kanlsiet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

 • För anmälan som kan sägas upp inför HT så är sista uppsägningsdagen för kommande termin 30 april. Man säger upp sin anmälan genom att maila in detta till kansliet@sil.se. Du som lagledare kommer att få en bekräftelse inom 24 timmar på din uppsägning. OM du inte fått någon bekräftelse vänligen kontakta kansliet! Uppsägningen gäller när du fått en bekräftelse på den! Om man inte säger upp sin anmälan så är man automatiskt anmäld för kommande avtalsperiod och man behöver inte skicka in någon anmälan då nuvarande anmälan är fortlöpande om den ej sägs upp.

 • SIL VT19

  Spelet startar men SIL Sthlm cup den 13 januari ( spelas i Komethallen )

  Seriespelet startar vecka 5 den 2-3 februari
  Uppehåll för påsken är vecka 16 den 20-21 april (inget spel denna helg )
  Seriespelet har sin sista spelhelg vecka 20 den 18-19 maj

  SIL Slutspel 2019 spelas den 25-26 maj i Hägersten ( då det inte går att boka Komethallen detta datum )