46

Personuppgifter

Hur SIL hanterar personuppgifter

Enligt nya GDPR lagen om personuppgifter så vill vi här förklara hur vi hanterar och vart era personuppgifter finns.

 

Dina personuppgifter är trygga hos oss!
Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR) anpassar och förtydligar vi våra medlemsvillkor och vår integritetspolicy från och med den 25 maj 2018.

 

Lagledare:
För att kunna fakturera er rätt samt för att ni ska få all information som ni behöver så finns era personuppgifter i vårt fakturasystem samt på ert avtal och i statistikdatabasen. Detta för att vi ska kunna tillhandahålla en så bra service som möjligt. Vi behåller inga uppgifter längre än vad som behövs (enligt bokföringslagen)  samt så finns ditt statistkkort kvar i statistikdatabasen för att Du ska kunna gå tillbaka och se sin tidigare statistik eller behålla den om du skulle börja spela i SIL igen. Om du även vill ha ditt statistikkort raderat ur statistikdatabasen så kontaktar du bara kansliet@sil.se så raderar vi detta.

 

Spelare:
För att kunna tillhandahålla Dig din personliga statistik så läggs du in av din lagledare i ditt lag med namn, efternamn, mobilnummer samt mailadress. Det är dessa personuppgifter som SIL har på dig som spelare i vår statistikdatabas. Denna information sparas så att den finns tillgänglig för dig även när du slutat spelat om du skulle börja spela igen eller kunna gå tillbaka och se din statistik när du spelade i SIL. Dock om Du vill att vi raderar denna så mailar du kansliet@sil.se.

 

Mail:
Även mail räknas som en personuppgift och för att vi i SIL ska kunna bedriva vår verksamhet så har vi mycket mail kontakt med dig som kund. Dessa mail ges inte ut till 3:e part dock så sparas dessa under den tid Du spelar i SIL för att kunna ge dig en så bra service som möjligt.

 

Foton:
Foton räknas numera även dessa som en personuppgift. I SIL spelet så tar vi kort under spelhelgerna i hallarna för att presentera som nyheter i vår Facebook grupp eller på vår hemsidan. Bilderna kan även komma att användas i marknadsföringssyfte så som det står i regelverket. Även här kontaktar du kansliet@sil.se om du vill att vi raderar en bild på dig som lagts upp.

 

Skulle du ha några frågor ang Dina personuppgifter i SIL så kontakta oss gärna.